Alltet

Jag önskar så att jag kunde dela på mig för jag skulle vilja kunna göra allt. Allt som jag önskade men tiden räcker inte till och det blir prioriteringar. Det är självklart inga tråkiga val men det finns en litet gnag som längtar någon annanstans. I morgon ska vi börja renoveringen av vår lägenhet med att riva en vägg. Samtidigt pågår en löpartävling i Täby (TEC, Täby extreme challange) där några av mina nyfunna fantastiska löpartjejkompisar kommer att finnas samlade.
När jag googlade på Barbro Nilsson som ska springa TEC i morgon och tydligen ägg en riktig ultrastenkvinna hittade jag en annan sida med några som ska vandra mellan Kalmar till Varberg! Hur kul lät inte det!
Och sen så längtar jag hela tiden ut i skogen och naturen. Vill prova vårt nya Hillebergs tält och få tid att springa långpass på sörmlandsleden. (jag har aldrig varit med att snön har legat kvar så mycket nu i april)
Självklart vill jag jobba där jag har fantastiskt roliga projekt på G som jag kommer behöva göra tidseffektivt så det hins med.
Sen så vill jag till mitt drömresemål Vancouver, längtar!

Det här inlägget postades i Övrigt och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *