Pose-running träning

Idag, ÄNTLIGEN första löppasset på fyra veckor, först var jag borta i Slovenien där jag deltog i en stor jordbävningsövning för de tidigare länderna i Jugoslavien. Där fick jag uppleva kombinationen snöstorm och åskväder i på tok för kalla kläder och drog på mig en förkylning.
20111114-215823.jpg
Trots förkylningen deltog jag i en löparworkshop på Bosön om POSE-running med Magnus Hagström. Så bra och nyttigt men det har tagit fram tills nu då jag kunde prova på en hel löprunda (jag har fuskat lite med att köra lite teknikövningar samtidigt som hundpromenaderna) Det fungerade super bra, joggade lätt runt Årstaviken, lilla varvet och jag tror att jag lyckades ha en hyfsad teknik hela varvet. När jag lutade mig framåt fick jag nästan för mycket fart för dagens tänkta tempo.

Lurven som jag först trodde inte ville följa med sprang glatt idag så jag hade inget motdrag i dag i alla fall. Härligt.

Håller tummarna för dig i morgon Annie

20111114-220002.jpg

Det här inlägget postades i Friluftsliv, träning och motion. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *