Fördelar med jourtjänstgöring

Idag är det skönt att jag jobbade jour i natt eftersom jag är ledig idag. Började med en lång hundpromenad längs med Årstaviken. Därefter yoga på Yogashala, Gotlandsgatan. Det är så skönt att köra yoga strax innan lunch och eftersom det inte är en tid som passar så många så var vi bara fyra där, LYX.

I och med att jag känner mig så sund och nyttig efter yogan (blir inte sugen på pizza då) så bestämde jag mig för att göra en Raw food soppa à la Ulrika Davidsson. Jag försöker alltid göra mer än en portion så att jag kan få lunch till nästa dag och i vanliga fall så fryser jag in men Raw food blir nog inte så bra efter att det har varit fruset.

Soppan blev riktigt god! Nu tror jag att det blir hundpromenad igen samt lite städning tills P kommer hem förhoppningsvis lite tidigare än vanligt <3

20111122-133352.jpg

20111122-133536.jpg

Det här inlägget postades i Friluftsliv, träning och motion, Mat o dryck och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *