Rundtur på stan

Efter en julledighet som kanske inte blev helt enligt planerna (dvs ingen skidåkning) och fortfarande ont i halsen så är det skönt att vara tillbaka i stan. Bonusarna är hos sin mamma så jag får några njutar kvällar med P för mig själv. I och med att halsen inte är som det ska och den uteblivna träningen senaste sju dagarna så har jag ett stort behov att röra på mig så P tog med mig på en två timmars promenad runt stan. Först Götgatan till Slussen, därefter längs med Skeppsbron, Stallgatan och Strandvägen. Därefter svängde vi in på Narvavägen förbi Karlaplan inpå Karlavägen till Humlegården.  Vid Humlegården började det regna (åh om det ändå kunde snöa) Dimma fick tok ryck och sprang omkring och var lycklig om tassarna.
Sen tog vi Norrlandsgatan till Kungsträdgården och genom Gamla Stan tillbaka till söder, Götgatan och hem. Härligt!
Sen så fixar P en lyxig räkmacka och jag ser på Vasa.

Lugnet sänker sig hemma, det är så tyst när de små inte är där. Dimma livar upp med sitt pipande gossedjur som hon fick i julklapp. P läser sin julklapp om Zlatan. Den finaste julklappen vi fixat i år gick till P:s mamma och pappa. Vi gjorde en fotobok i storformat med flest bilder ifrån deras sommarställe tillsammans med bonusarna och deras kusiner. Helt fantastiskt bra blev den, kan varmt rekommendera ideen. Dock tar det lite tid, fem timmar tog det för mig att snickra ihop boken och jag hade gärna gjort en per år för oss själva, fast då i lite mindre format.

image

Nu ska jag diska undan och också ta fram en bok och njuta…

Det här inlägget postades i LYCKA och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *