Två härliga träningspass idag

I morse vaknade jag på jobbet och kom ihåg att jag drömt att jag råkade få med mig personsökaren hem vilket inte upptäcktes förrän jag var hemma, hur det löste sig kommer jag inte ihåg men jan kan undra vad det betyder. Det var minus 17 grader i Väsby men hemma stod det minus 10 på termometern. Jag funderade på om jag verkligen skulle sticka ut och springa ett långpass i kylan så jag tänkte att jag börjar i alla fall med 9 km men möjlighet att fortsätta 6 km till. Jag fick med mig P ut i kylan. Jag hade tre lager om benen, fyra om rumpan och fyra på överkroppen och det fungerade bra, blev knappt kall om rumpan. Blev lite orolig att jag nästan var för varmt klädd eftersom jag började svettas men det fungerade bra. Det var inte heller speciellt kallt att andas vilket jag hade trott så efter att P och jag sprungit längs Årstaviken till Hornstull och tillbaka på södra sidan så fortsatte jag och Dimma mot Hammarby sjöstad där P vände hemåt till de små som var själva. Vi lunkade på Dimma och jag, det kändes i vaderna och jag varierade fotsteget med att sätta i framfoten först eller hälen först.
Sen träffade vi en kompis till Dimma och kanske en släkting, en annan portugisisk vattenhund som var 10 år och kom ifrån Värmland, vilken kennel kom han inte ihåg. Betedde sig precis som Dimma och jag kan inte vara mer nöjd av valet av hundras som jag en gång gjorde, finare, gladare, roligare, klokare, busigare hund finns inte <3 De sista 2 km kom solen fram och snön gnistrade och det var helt fantastiskt, helt underbart, mmmmmm.

Väl hemma, en snabb dusch och en snabb lunch för att sen åka till Skansen. Det är så kul att A vill åka dit för jag tycker också att det är kul att gå runt bland huset och de gamla butikerna. Det är inteheller helt fel att avsluta vistelsen där på Cafe Petissan. Hemma igen, ut med Dimma, sen iväg till Yogashala för en och en halvtimmes yoga, så behövligt för mina stela ben. Nu hemma och tar igen mig en stund innan sista kvällspromenaden med Dimma för att sen hoppas på en tidigt sömn då jag i morgon går upp 5:30 för att hinna till Upplands Väsby till strax innan sju.

Det här inlägget postades i Friluftsliv, träning och motion, LYCKA och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *