Lördagslyx i skogen

När både min man och jag jobbar en del helger och nätter (jag tre helger av åtta, han två av åtta och det är bara söndagen som är samtidigt) och vi har mina bonusar fyra av åtta helger så kan man väl säga att våra helger är lite inrutade. I lördags hade jag en sådan dag då min man jobbade lördag dygn och jag var ledig. Jag fick ett erbjudande om tjejmiddag som jag med lite ångest tackade nej till för jag ville ut till skogen. Det är i naturen jag finner återhämtning från vardagens stress och press. Det spelar inte så stor roll vad jag gör bara jag får använda kroppen och vara naturen nära. Väderprognosen var ostadig men det såg ut som att lördagen skulle vara regnfri och söndag förmiddag så med den förutsättningen så fick jag även med en tjejkompis och hennes lilla dotter (som förövrigt var brudnäbb vid vårt bröllop) jag fick även till min stora glädje med mig min bonustjej.

Korttagning på G

Vi åkte till en lite sjö i närheten av Nävekvarn och gick en kort bit för att sen slå läger. Dagens friluftsmat bestod av pizza, godis och cocacola.

Nej du får inte smaka

Vi gjorde så klart en stor eld där min lilla bonustjej fick sköta tändande av elden och petande. Hon gjorde det jätte bra och visade lite av sin pappas gener i eldpetandet.

På natten började det regna och regna, men lagom till klockan åtta försvann det, vi fick ner våra blöta tält i ryggsäckarna och tog den snabbare grusvägen tillbaka till bilen, alla mycket nöjda!

Dimma njuter

Det här inlägget postades i Förhållande och bonusbarn, Friluftsliv, träning och motion, LYCKA och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

0 svar på Lördagslyx i skogen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *