Tillfreds!

Idag har jag börjat morgonen med yoga “The primary series – express” och jag har sån skön känsla i kroppen. Av någon anledning så känns det som att jag är mer tillfreds än vanligt, trots att jag har en envis förkylningskänsla som håller sig kvar i kroppen så att jag inte vågar mig ut i det fantastiska vädret och anstränga hjärtat, trots att jag inte får de sista viktiga nyckelpassen innan Lidingöloppet så att jag har en chans på personbästa, trots att jag väger mer än vad jag i själva verket skulle önska. Jag känner mig nöjd och glad i stället för löpning har jag kört yoga, jag har hunnit rensa i mitt lilla trädgårdsland som börjar ge skörd, jag dricker ingefärselexir för att få bukt med förkylning + molkosan för magen + mivitotal + extra D-vitamin. Jag bakade bröd förra helgen till mina bonusar som de älskar så jag får snart baka mer. Jag har haft fantastiskt roligt på jobbet och lär mig så mycket både om yrket och om “spelet” som jag kallar det. En riktig härlig känsla! Nu stundar en liten smothie innan P kommer hem från jobb och vi beger oss till Fåfängan för en brunch med min svägerska och hennes sambo.

Det här inlägget postades i LYCKA och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *