Lite upp och lite ner

image
Jag har haft en tung period. Min mormor har dött och jag var på begravning. Sen var det som om kroppen gav efter för förkylningsbakterierna eller virus eller vad det nu var och överbemannade mig.

Jag blev för sjuk för att träna och motivation var på lägsta nivå. Till råga på allt hade jag sönder min glasögon som jag hjälpligt kunde hålla ihop tejpade. De är få som sett mig i glasögon för jag avskyr det och nu måste jag köpa nya. Suck.

Den tid jag har haft över har jag försökt använda till att hämta kraft som jag gör bäst genom att få vara ute i naturen. Och denna vecka har jag äntligen varit ute och sprungit. Två tillfällen blev det på isig väg runt Årstaviken.

image
Det sägs ju också att man inte ska slösa energi på något i förskott. Men jag har två krämpor som bekymrar mig, som jag måste ta reda på vad det är, som jag skjutit upp men som jag nu ska se till och få det undersökt så jag kan sluta fundera på det. När det är klart ska jag unna mig en behandling på Oikos. Jag har aldrig fått en så skön behandling som där.

Men det är bättre att tänka på den härliga våren som nu väntar. Jag har skrivit lite om våra senaste äventyr på min andra blogg easyadventures. Här kommer en bild då jag sitter och njuter i solen mot en stenmur vid stadshuset.

image

Det här inlägget postades i Övrigt och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *