Inspiration från kostföreläsning

De som känner mig vet att jag är barnsligt förtjust i kokböcker och jag tycker at det är kul att prova olika sätt att äta. Jag har provat allt ifrån de båda ytterligheterna LCHF till raw food. Idag var jag tackvare Tjejmarathon på ett föredrag om kost vid långlopp och det var en del tänkvärt som jag inte tagit till mig tidigare som jag får fundera lite på. När jag kom hem och efter att jag gått ut med Dimma vår hund gjorde jag färskpressad rödbetsjuice (föredrar egentligen polkagris rödbetan) som inspiration efter föredraget.

image

Dimma åt för övrigt upp rödbetsresterna resterna.

Det här inlägget postades i Mat o dryck och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *