A bend in the road is not the end…

A bend in the road is not the end of the road” ett talesätt som jag kom och tänka på idag och som får bli mitt mantra för ett tag fram. Ibland blir inte livet riktigt som jag planerat det och det gör ont.

image

Idag har jag i alla fall njutit av frukost på Matapoteket med chiagröt och en färskpressad blandnings juice med lite kaffe. Njöt av en härlig lugn morgon där jag bläddrade i deras raw food böcker.

image

Pratade lite med ägare och blev tipsad om vart man köper Stockholms bästa färskpressade juice och det är på Kallpressen. Tänkte att jag kan lika gärna gå förbi där på hundpromenaden. Väl där blev jag mycket trevligt bemött och kunde inte låta blir att köpa tre olika, för de håller ju i tre dagar så jag kan ta en varje dag framöver.

image

Sen så blev det promenad hem förbi söders gamla kåkar i solen och njöt. Ibland är det fantastiskt skönt med skiftjobb.

Det här inlägget postades i Övrigt och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *