Värmande löparkjol i fleece

Idag hade jag tänkt göra en himla massa men ibland så får jag inspiration och då kan det bli att hela eftermiddagen går åt.

Jag har i alla fall länge gått och tittat på Skhoop kjolar och jag har faktiskt den långa dun versionen men jag har varit grymt sugen på en kort att ha på mig när jag springer och skidar på vintern.  Så när jag gick förbi en tygaffär på förmiddagspromenaden med Dimma  så gick jag in. Pratade med hon som jobbade där och fick så bra hjälp så jag köpte kittet för att sy en egen fleece kjol.

image

Nu 3,5 timmar senare så är den i stort sätt klar. Jag ska ut och springa nu och se hur hårt resåren i midjan ska sitta.

Jag är riktigt nöjd och betydligt billigare!

image

Det här inlägget postades i Övrigt och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *