Wow, detta trodde jag inte

För mig är det helt otroligt och mycket osannolikt att det skulle bli så här. Vi, Brandkåren Attunda kommer att få en ung (lika gammal som mig) kvinna som brandchef som heter Ida Texell, tidigare stf räddningschef/operativ chef på Räddningsstjänsten Syd. När jag fick reda på det så förgyllde det verkligen min dag. Såklart så betyder det inte guld och gröna skogar, att allt kommer att förändras osv. Jag tror inte att det kommer att påverka särskilt mycket på kortsikt men på långsikt så är det helt fantastiskt. Jag tror att det kanske bara finns en eller två kvinnor som brandchefer sen tidigare så sannolikheten för att det skulle bli en kvinna var minimal. Det kändes ungefär lika sannolikt som att Storstockholms brandförsvar helt plötsligt skulle få en kvinna som styrkeledare, yttre befäl eller vakthavande brandingenjör eller varför inte som brandchef.

Ida jag hoppas verkligen att du kommer att trivas i Stockholms området och jag vet att det är många med mig som är lika glada!

Sen att jag också kommer att få en närmaste chef som är kvinna är också helt fantastiskt, Susanne Veijalainen heter hon och hon har ej räddningstjänstbakgrund vilket betyder att hon kommer in med lite nya fräscha ögon.

Det här inlägget postades i Jobb och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *